Programació i agenda març23. El cos

Famílies de les Balenes i els Taurons, ja ha arribat el mes de Març!

Ja ha arribat el mes de Març i això vol dir que deixem enrere el Carnestoltes i comencem amb un nou centre d’interès! Aquest mes serà El cos”.

Hem preparat un munt d’activitats per tal d’anar descobrint les noves parts del cos, tant en els humans com en alguns animals.

Un exemple de les activitats sensorials que estimularan tots els sentits són representacions amb titelles, pintar amb les diferents parts del cos, ballar cançons en anglès…

Com ja sabeu és molt important per a nosaltres la psicomotricitat així doncs seguirem treballant el conte motor dels Tres Porquets, hauríeu de veure com bufa de fort el llop! Seguirem treballarem les fites evolutives: Volteig, rastreig, gateig, macaco, la marxa i la carrera. Com sempre donem importància al sistema vestibular i propioceptiu, ja sigui a l’aula o la estructura motriu de l’escola.

Pel que fa a les sessions de música aquest mes emprarem els diferents instruments de percussió, com ara el xilòfon, la pandereta, les maraques, els pals… i continuarem amb les sessions del programa d’estimulació Tot Sona.

RECORDEU QUE AQUEST MES ANIREM AL L’AUDITORI I ASSISTIREM AL CONCERT DE “TUTTI FAN PIU”. TENIU TOTA LA INFORMACIÓ A LA WEB DE L’ESCOLA. A LES AULES JA ESTEM TREBALLANT LES CANÇONS QUE ENS VAN ENSENYAR A LA FORMACIÓ.

Les cançons d’aquest centre d’interès són les següents:

Els 5 dits d’una mà

En Joan petit quan balla
Balla, balla, balla
En Joan petit quan balla
Balla amb el dit
Amb el dit, dit, dit
Així balla en Joan petit
En Joan petit quan balla
Balla, balla, balla
En Joan petit quan balla
Balla amb la mà
Amb la mà, la, mà
Amb el dit, dit dit
Així balla en Joan petit

Poema

Els peus

Caminant o corrent, transporten tota la gent

Obra d’art

Leonardo Da Vinci El Hombre Vitruvio Pintura al Óleo Museo imagen 1

L’home de Vitruvi – Leonardo da Vinci

Conte

Aneguet lleig

AGENDA:

  • 2: Enterrament de la Sardina
  • 20: Comença la Primavera
  • 21: Dia Mundial de la Poesia
  • 22: Sortida a L’Auditori “Tutti Fan Piu”. Sortirem a les 9h súper puntuals.

NORMES A TENIR EN COMPTE:

  • Marcar amb el nom corresponent tant la roba com els objectes de l’infant (xumet, gots, sabates, uniformes, roba de recanvi, i roba de piscina.)
  • Sabates de velcro
  • Respectar els horaris d’entrada i sortida, per tal de no interferir en les activitats de l’aula.
  • Recordeu que durant aquesta etapa evolutiva els nens i nenes a falta de llenguatge a vegades es comuniquen a través de cops, mossegades, esgarrapades… us preguem que tingueu paciència. Des de les aules s’està treballant per tal de modificar aquestes conductes. Si més no, reviseu les ungles per tal d’evitar esgarrapades. Moltes gràcies!
  • Roba còmoda a l’escola i respectar els dies de xandall

 

Moltes gràcies per la vostra col.laboració!!

gdpr-image
Aquesta web utilitza cookies per millorar l'esperiència amb l'usuari. Si acceptes o continues navegant estàs acceptant el seu ús en la teva sessió.
Llegir mes...