Casal Estiu P3, P4 i P5 i 1er cicle primària

Estimades famílies,

Com cada any per aquestes dates us volem informar que el proper DISSABTE DIA 25 D’ABRIL comencen les inscripcions al Casal d’Estiu 2020 d’enguany i també a les beques de l’Ajuntament de Barcelona pel mateix (que corresponen a dues setmanes del casal).

Degut a la situació en la que ens trobem, aquestes inscripcions no es podran fer presencialment i només es faran via telemàtica, a través d’un aplicatiu que més endavant us farem arribar i us explicarem el seu funcionament.

Us recordem que només disposem d’unes places determinades i que és important que feu la inscripció tenint clar el període que necessiteu i en els terminis establerts.

Una novetat que incloem aquest any, per intentar ajudar a les famílies que potser amb la situació que estem vivint del COVID19 han de treballar tot l’estiu, canviar les seves vacances, etc, serà que NO TANCAREM CAP DIA DEL MES D’AGOST, és a dir, obrirem des del primer dia que les escoles tanquin per vacances escolars fins que els infants es puguin incorporar al nou curs escolar, al setembre del 2020 (per tant, s’afegirà un torn de casal del 10  al 16 d’agost).

Preinscripció i beques Ajuntament ( Codi activitat: 100076CAS01 ): https://preinscripcions.campanyavacancesbcn.cat/estiu/100076CAS01

Us recordem que es podran inscriure a l’ajut de beques de l’Ajuntament tots els infants nascuts a partir del 2016, és a dir que ja estiguin cursant P3. I també els infants nascuts al 2017 només en el període d’agost i de la primera quinzena de setembre, després de la finalització del curs escolar al juliol i abans que comenci l’escolarització de P3 al setembre.

Inscripció Casal estiu P3, P4, P5:

La temàtica del casal d’aquest estiu serà: “JO ESTIMO AL MEU PLANETA!” aquí teniu el programa, horaris i tarifes:

Per qualsevol informació ens podeu escriure un mail a: info@chiquilavila.org


Casal verano P3, P4 i P5 i ciclo inicial primaria

Queridas familias,

Como cada año por estas fechas os queremos informar que el próximo SÁBADO DÍA 25 DE ABRIL empiezan las inscripciones al Casal de Verano 2020 de este año y también a las becas del Ayuntamiento de Barcelona por el mismo (que corresponden a dos semanas del casal).

Debido a la situación en la que nos encontramos, estas inscripciones no se podrán hacer presencialmente y sólo se harán vía telemática, a través de un aplicativo que más adelante os haremos llegar y os explicaremos su funcionamiento.

Os recordamos que solo disponemos de unas plazas determinadas y que es importante que hagáis la inscripción teniendo claros los períodos que necesitéis en los plazos establecidos.

Una novedad que incluimos este año, para intentar ayudar a las familias que quizás con esta situación que estamos viviendo del COVID19 tengan que trabajar todo el verano, cambiar sus vacaciones, etc., será que NO CERRAREMOS NINGÚN DÍA DURANTE EL MES DE AGOSTO, es decir, abriremos desde el primer día que las escuelas cierren por vacaciones escolares hasta que los niños y niñas puedan incorporarse al nuevo curso escolar, en septiembre del 2020 (por tanto, se añadirá un turno de casal del 10 al 16 de agosto)

preinscripción y becas Ajuntament ( Codi activitat: 100076CAS01 ): https://preinscripcions.campanyavacancesbcn.cat/estiu/100076CAS01

Os recordamos que podrán inscribirse a la ayuda de las becas del Ayuntamiento todos los niños/as nacidos a partir del 2016, es decir, que estén cursando P3. Y también, los nacidos en el 2017, pero solo para el período de agosto y la primera quincena de septiembre, después de la finalización del curso escolar de P2 en julio y antes que empiecen su escolarización en P3 en septiembre.

Inscripció Casal estiu P3, P4, P5:

La temática del casal de este verano será: “YO QUIERO A MI PLANETA!”. aquí tenéis la información del programa, horarios y tarifas:

Para cualquier información nos podéis escribir un mail a: info@chiquilavila.org

Casal d'estiu 2020
Casal d’estiu 2020