La Marató 2023


HEM RECOLLIT 115€ !!!

GRÀCIES A TOTS I TOTES LES QUE HEU PARTICIPAT I COL·LABORAT EN DUR-HO A TERME!!

Com cada any, l’escola col·laborarà per recaptar diners per la MARATÓ de TV3. Aquests any està dedicat a les “salut sexual i reproductiva”. És per això que hem organitzat uns tallers adreçats als infants amb les seves famílies (també només podrà venir un adult per infant). Les dates seran:

13 de desembre.

  • Taller a l’aula de llum negra: jugarem amb la claror, la foscor, colors brillants… 1 adult/infant. 2 torns 15h45-16h15 i 16h30-17h00

15 de desembre:

  • Taller massatge infantil: 16h00-16h45. En aquesta sessió les nostres educadores de les estances dels lactants us acompanyaran a l’hora de fer un massatge al vostre nadó, el qual ofereix molts beneficis que tenen a veure amb l’estimulació, la relaxació, la interacció, la funció alliberadora i el vincle afectiu.
  • Taller pinta-cares. Maquillarem a aquells petits i petites que vulguin pintar-se la cara. 16h-16h45

PARTICIPACIÓ DE 5€ DESTINAT ÍNTEGRAMENT A LA MARATÓ (podeu apuntar-vos i abonar l’entrada a la recepció de l’escola).

INFO La Marató: https://www.ccma.cat/tv3/marato/2023/310/

————————————————————————————————

La Marató TV3:

Como cada año, la escuela colaborará para recaudar dinero por la MARATÓ de TV3. Este año está dedicado a las “salut sexual i reproductiva“. Por eso hemos organizado unos talleres dirigidos a los peques con sus familias (también sólo podrá venir un adulto por niño).  Las fechas serán:

IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓN PREVIA EN RECEPCIÓN

  • Taller en el aula de luz negra:13/12/23 jugaremos con la claridad, la oscuridad, colores brillantes…).
  • Taller masaje infantil.15/12/23 En esta sesión nuestras educadoras de las estancias de los lactantes os enseñarán cómo hacer un masaje a vuestro bebé. Éste ofrece muchos beneficios que tienen que ver con la estimulación, la relajación , la interacción, la función liberadora y el vínculo afectivo.
  • Taller maquillaje infantil: 15/12/23

participación de 5€ destinado integramente a La Mataró

INFO La Marató castellano: https://www.ccma.cat/tv3/marato/es/2023/310/