Casals

El concepte de Casal és el conjunt d'activitats que realitzen els petits (majors de tres anys) a Chiqui, els dies que no tenen escola.
Té molts significats però el seu objectiu principal es basa en desenvolupar una sèrie de qualitats personals que els preparen per a la vida, utilitzant la diversió, la predisposició i l'alegria.

Moltes activitats lúdiques basades, especialment en la realització de tallers que incentiven el treball en grup, i per tant, la cooperació, s'originen tenint en compte la temàtica del Campament. Els monitors i monitores les organitzen i es coordinen per tal d’atendre i cobrir les necessitats de cada infant, establint amb ells un vincle molt especial i sòlid...

Dies de casal (Nadal, setmana santa, estiu, ponts) en horari de 8h a 18h. Existeixen moltes possibilitats d'horaris diferents.

*Per als alumnes matriculats a l'escola el període de casal està inclòs dins de la tarifa mensual d'escolaritat.

Lloguer Espais

Podràs organitzar la teva festa infantil en un entorn còmode i agradable, on podràs gaudir de l’equipament que t’oferim de manera privada, és a dir, només estaràs tu i els teus convidats.

Et donem la possibilitat de que puguis portar el menjar i la beguda, decoracions, etc.

Consulta la disponibilitat entre semana i caps de semana!

Notícies del Casal i Lloguer Espais