Atenció pediàtrica a l’escola bressol

Atenció pediàtrica a l'escola bressol

Atenció pediàtrica a l'escola bressol

El nostre servei d’atenció pediàtrica de resposta immediata ha estat dissenyat per a les escoles bressol que busquen proporcionar atenció mèdica d’alta qualitat en casos d’urgència. Està centrat en connectar al personal del centre amb els nostres pediatres que compten amb una àmplia experiència en la gestió de situacions pediàtriques d’urgència.

Les escoles poden posar-se en contacte amb un metge de forma àgil a través de dues modalitats: mitjançant una trucada telefònica o una videoconsulta. Això permet establir una comunicació efectiva i una avaluació més precisa de la situació mèdica de l’alumne.

Per  facilitar  aquesta  connexió  virtual  amb el/la  nostre/a  pediatra, proporcionem la nostra pròpia plataforma de telemedicina, d’ús intuïtiu i senzill.

La teleassistència mèdica permet la transferència d’informació i facilita la presa de decisions de manera immediata, des de qualsevol lloc, i eliminant la necessitat d’esperar una consulta presencial.

A més, com a part del nostre servei, oferim recomanacions relacionades amb la prevenció, la cura general i directrius per mantenir una òptima salut entre la comunitat educativa, les famílies i l’alumnat.