Activitats Solidàries

¡Hospital Sant Joan de Déu! 

L’escola participa en la 6a Xocolatada Solidària per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona.

MUNTAREM UN BON CACAO!

15 de febrer, repartirem xocolata calenta de 8h30-9h i de 16h30-17h (5€/got)

Perquè el 15 de febrer és el Dia Internacional del Càncer Infantil.

Amb la vostra donació aconseguirem millorar els tractaments del càncer infantil i apropar-nos al somni que tots tenim: que un dia tots els nens i adolescents amb càncer es puguin curar!

Actualment un 20% d’infants amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen però a vegades amb seqüeles importants.

2023


La Marató TV3, malalties mentals

Com cada any, l’escola ha col·laborat amb activitats per recaptar diners per la MARATÓ de TV3.

Hem organitzat uns tallers adreçats als infants amb les seves famílies

13 i 14 de desembre.

  • Taller a l’aula de llum negra: jugarem amb la claror, la foscor, colors brillants… 1 adult/infant. 2 torns16h00-16h30 i 16h30-17h00
  • Taller massatge infantil: 16h00-17h00. En aquesta sessió les nostres educadores de les estances dels lactants us acompanyaran a l’hora de fer un massatge al vostre nadó, el qual ofereix molts beneficis que tenen a veure amb l’estimulació, la relaxació, la interacció, la funció alliberadora i el vincle afectiu.

PARTICIPACIÓ DE 5€/taller DESTINAT ÍNTEGRAMENT A LA MARATÓ (podeu apuntar-vos i abonar l’entrada a la recepció de l’escola).Activitats Solidàries
Aquesta web utilitza cookies per millorar l'esperiència amb l'usuari. Si acceptes o continues navegant estàs acceptant el seu ús en la teva sessió.
Llegir mes...